One HABby Family

You want to be HABby too? Deel je budgettips en stuur een mail naar carien_28@hotmail.com. Ik voeg ze toe aan mijn blog.

vrijdag 25 maart 2011

Groupon

Voor je dagelijkse portie top deals surf je naar www.groupon.nl!
Varierend van een 'facelift', tot het bleken van tanden, een vierdaagse cursus paardrijden en een verblijf in een viersterrenhotel in Berlijn. Je kunt het zo gek niet bedenken of Groupon komt met een waanzinnige actie. Het Amerikaanse bedrijf, dat volgens berichten binnenkort naar de beurs gaat, biedt dergelijke acties aan in verschillende Nederlandse steden.

Poldermodel

Weet niet of Bataviastad model stond voor de overige outletcentra in Nederland maar wat een verademing met bijv. Roermond. De winkels zijn er netter en vooral rustiger. Het verkooppersoneel is beleefd en vriendelijk. Natuurlijk is een dagje Bataviastad geen garantie voor een hoge score aan good deals maar afgelopen zaterdag hadden J. en ik geluk....Een cashmere trui van Ralph Lauren van 265 voor 39 euro, een napapijri anorak voor de kids voor 56 ipv 90 euro en een Lacoste polo voor oudste kind voor 29 ipv 80 euro. Het glaasje wijn op een zonovergoten terras deed de rest... Voor zo'n topdag heb ik graag een ritje door de polder over!